Benieuwd naar wat we allemaal doen op de Heilig Hartschool?

• Inschrijvingen 2021-2022
    De vrije inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022 starten op dinsdag 16 maart 2021. De voorrangsperiode voor broer/zus start op maandag 1 maart 2021.
  • Shop online via trooper en steun onze school!
  • Geen school op woensdag 18 november 2020
    Niet vergeten!Op woensdag 18 november is er GEEN school.Er is WEL een online oudercontact voor ALLE leerlingen.Meer info via smartschool.
  • Verlenging herfstvakantie
    Beste ouders De herfstvakantie wordt nog eens met 2 dagen verlengd. Dat wil zeggen dat de leerlingen 2 weken herfstvakantie hebben.De verlenging heeft als doel de verspreiding van het coronavirus af te remmen. We zien elkaar terug op…
  • Spring mee voor ADHD
    Op dinsdag 20 oktober sprongen wij met de hele school mee voor ADHD!
  • Beslisboom
    Wanneer blijft je kind beter thuis in deze coronatijden en wanneer komt je kind toch naar school? Deze beslisboom brengt hierin meer duidelijkheid. Dank om deze beslisboom goed na te kijken!
  • Welkom!
    We zijn terug open voor een spetterend nieuw schooljaar!
  • We wuiven onze schoolverlaters uit!
    We wensen jullie veel succes!!
  • Nieuwe inschrijvingen!!
    Gelieve onderstaand formulier in te vullen om uw kind te kunnen inschrijven. https://forms.gle/rBchHtjxg1DJhK4F8
  • Infodag
    Onze jaarlijkse infodag wordt verplaatst! Meer informatie volgt nog.